Szolgáltatásaink

Teljes kocsirakományok (FTL)

Rakománya sürgős, vagy csak nem akarja más árukkal együtt szállítani? Az sem probléma, ha Ön csak kisebb mennyiséget kíván fuvaroztatni! Legyen szó bármekkora rakománymennyiségről, mi a lehető legoptimálisabb méretű fuvareszközt ajánljuk Önnek!

Részrakományok (LTL)

Rakománya nem teljes kocsirakomány? Nem okoz problémát, ha más árukkal együtt szállítják? Fontos az ár? Ajánljuk részrakományként történő árutovábbítás szolgáltatásunkat!
Ezzel a szolgáltatással a rakományok versenyképes áron és mégis gyorsan jutnak el a címzetthez. Mindenképpen hatékonyabb és esetenként sokkal kedvezőbb, mint a klasszikus értelemben vett Gyűjtőáru fuvarozás, amely lassúsága miatt manapság ügyfeleink számára már gyakran elfogadhatatlan.

Just In Time

Önnek, vagy partnerének fontos mikor érkezik az áru? Ügyfeleink kérésére akár kétsofőrös fuvareszközökkel rövidítjük a szállítási időt, biztosítjuk a határidőn belüli teljesítést, vagy az adott időpontban történő érkezést. A beérkező áru (félkész-, vagy késztermék) ezáltal azonnal felhasználásra, vagy feldolgozásra kerülhet felesleges készletezés nélkül. A korszerű logisztikai rendszerek már kevésbé számolnak a felesleges és költséges raktározással, a gyártási, elosztási folyamatok hatékonysága egyre növekszik a szigorúan szervezett és pontosan végrehajtott fuvarozások által.

Átrakodás, átmeneti tárolás

Nem egy helyre érkezik, vagy nem egy helyről indul áruja? Mi megszervezzük teljes kocsirakományának szétrakását, terítését, fordított esetben összegyűjtését. Igény esetén átmeneti tárolást biztosítunk.

Behajtási engedélyek

Rakománya rendeltetése belső kerületekbe esik? Nem biztos abban, hogy az adott fuvareszközzel meg lehet közelíteni a lerakóhelyet? Mi nem csak megválaszoljuk kérdését, de az általunk fuvarozott áruhoz az engedélyeket be is szerezzük. Ha nem lehetséges a nagyméretű járművel a cím megközelítése, átrakást is szervezünk!

Költöztetés


Országon belül, vagy külföldre költözik, vagy szeretne Magyarországra költözni? Adott járműkategóriában a legnagyobb raktérfogatú járművel állunk rendelkezésükre annak érdekében, hogy a költözés zökkenőmentesen történjen meg.

Személyes ingóságaik csomagolásában, rakodásában, szállítás lebonyolításában állunk rendelkezésükre és levesszük a költözés problémáját vállukról. Segítünk személyes ingóságait elszállítani Európa bármely pontjára háztól-házig az Önök igényei szerint.

Szolgáltatásaink:

  • Igény felmérés
  • Csomagolás
  • Csomagoló anyag biztosítása
  • Rakodás profi költöztetőkkel
  • Házig történő szállítás a leggazdaságosabb módon
  • Kicsomagolás

nemzetközi és belföldi áruszállítás, költöztetés, disztribúció Spedorigo Kft.